Brow & lash studio

Brow and lashes studio

Je kunt bij ons terecht met alles wat met wenkbrauwen en wimpers te maken heeft. Wij verzorgen onder andere:

o De Lash Volume lift.

Een aantal voordelen om dit te doen is:

  • Het blijft 6 tot 9 weken mooi
  • Mascara aanbrengen is niet meer nodig (kan nog wel)
  • Je ogen lijken groter
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Doordat je wimpers gelift worden zullen je ogen groter lijken en daardoor meer gaan spreken.
De kosten van deze behandeling zijn €35,-.

o De Henna Brow
We zullen eerst je wenkbrauwen in model brengen, doormiddel van het harsen of epileren van de overbodige haartjes. Hierdoor krijg je een strak resultaat.
Wanneer de wenkbrauwen gemodelleerd zijn, zullen we je wenkbrauwen verven. Doordat ook de donshaartjes in je wenkbrauwen geverfd worden zal je mooie, volle wenkbrauwen krijgen. Bij ons word gewerkt met een 100% natuurlijke henna wenkbrauwverf die zich ook op je huid zal hechten. Het resultaat? Een natuurlijke, volle wenkbrauw.

Er kan ook gekozen worden voor een wenkbrauwverf die alleen de haartjes van je wenkbrauw zal kleuren. In de salon kunnen we bespreken wat het beste bij u past.

o Brow sculpting.

Met de brow sculpting behandeling wordt de perfecte wenkbrauw gecreëerd. Door middel van een gel worden er haartjes in en rond de wenkbrauw bijgetekend waardoor de wenkbrauw voller, en/of gecorrigeerd wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk effect dat 2-3 weken blijft zitten.

Wenkbrauwen zijn het aandachtspunt van het gezicht. Daarom heeft het veranderen van de grootte, vorm en dikte een groot effect in het gezicht. De vorm van je gezicht bepaald je wenkbrauw. Door te kiezen voor Browsculpting zal er altijd een perfecte wenkbrauw zijn die bij je past.

Brow Sculpting is de beste en snelste manier voor de perfecte wenkbrauw. Een behandeling duurt zo’n 45 minuten en geeft een verbluffend resultaat. Omdat wenkbrauwen trendgevoelig zijn wil de vorm nog wel eens veranderen. Door brow sculpting toe te passen heb je altijd de perfecte wenkbrauw van het moment. Brow schulpting is ideaal voor klanten die allergisch zijn voor de henna brows. Een allergische reactie op de browsculpting is nihil.

De komende maanden hebben wij een leuke actie om onze brow and lashes studio te introduceren! Komt u bij ons in de salon voor een andere afspraak bijv. Knippen of kleuren dan krijgt u €2,- korting op een van de bovenstaande behandelingen. Dit geldt ook als u de lash volume lift doet en uw wenkbrauwen ook meteen wil laten bijwerken. Als u een afspraak wilt maken dan kunt u contact met ons opnemen via de website of door te bellen of whatsappen.

Brow and lash studio

Wenkbrauwen verven los €10,-

Wimpers verven los €10,-

Wenkbrauwen verven+ modeleren € 15,-

Wenkbrauwen verven henna + Modeleren € 20,00

Wimpers & wenkbrauwen verven € 15,-

Wimpers & wenkbrauwen verven + modeleren € 20,-

Wimpers & wenkbrauwen verven henna + modeleren € 25,-

Wenkbrauwen modeleren & HD browsculpting € 35,-

Lash Volume lift + Verven € 35,-

Gelaat:

Bovenlip harsen €7,50

Kin harsen € 7,50

Beide €13,-