Daphne

Ik ben aanwezig op:

Dinsdag 13.00 – 21.00

Donderdag 09.00 – 18.00

Woensdag 09.00 – 16.00 ( om de week )

Mijn naam is Daphne Visser, 25 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Oterleek en woon nu in Langedijk. Marlitha en ik kennen elkaar van de opleiding tot kapster. Vervolgens hebben we ook samen de opleiding tot nagelstyliste gevolgd. Tussendoor hebben we altijd contact gehouden en spraken we regelmatig af om elkaar haren te knippen of te kleuren.  


In de drukke periodes heeft Marlitha mij gevraagd om bij te springen. Zo was ik al te zien rond de kerstdagen, na de 1e lockdown en ook na de 2e lockdown. Marlitha heeft daarna gevraagd of ik het niet leuk vond om een paar dagen in de kapsalon te komen werken en kijk waar we nu staan!

Ondertussen loop ik alweer een hele tijd in de kapsalon in het rondt. Naast het knippen heb ik mij de afgelopen tijd ontwikkelt tot brow- lashstylist en tot gespecialiseerd in krullen knippen volgens het Global Curl Concept. Dat houd in dat ik uw krullen in drooghaar knip. Ik kijk naar de type krul en knip het op een speciale manier waardoor je de perfecte krul krijgt. Minder pluis, volume op de juiste plek, meer glans en minder zwaar. Ook kun je het haar bij deze techniek stijl dragen. Daarnaast geef ik advies voor de juiste producten die bij uw haar passen of uw haar nodig heeft.

Mag ik u binnenkort weer voorzien van een frisse coupe, een mooie kleurtje, frisse nagels of strakke wenkbrauwen? 
Boek dan nu uw afspraak bij mij!

Tot Snel

Daphne

Boek nu!
After lashlift
Before lashlift
After henna brows
CND Shellac
Before henna brow
CND Shellac