Marlitha

Ik ben aanwezig op:

Maandag

Woensdag

Vrijdag

Zaterdag

9.00 – 21.00

9.00 – 21.00

9.00 – 18.00

9.00 – 12.30

Even voorstellen…

Goedendag,

Ik ben Marlitha Klaver, eigenaresse van Kapsalon Marlitha,

Ik wist van jongs af aan al dat ik later kapster wilde worden. Ik ben ruim 7 jaar geleden van start gegaan met mijn eigen kapsalon. In deze jaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd om in de kapsalon een ruim aanbod te kunnen bieden. Zo heb ik de opleiding tot barbier, browstyliste en ook visagiste gevolgd en na het succesvol doorgelopen trainingen ben ik nu ook een CURLSYS® MASTERCLASS STYLIST dit is een opleiding gespecialiseerd krullen knippen, niet alleen curlsys techniek heb ik opleiding voor gevolgd maar ook bij de Global curl zo heb ik nog meer kennis over verschillende krultechnieken en kan ik kijken wat bij jouw krullende haar het beste past.

De afgelopen jaren heb ik de kapsalon dan ook uitgebreid met een brow and lash studio, een barbershop en een nagelstudio. Ook nu zit ik zeker niet stil, want om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen volg ik regelmatig leuke cursussen en trainingen.

Bij mij in de stoel…

Krijg je altijd professioneel en eerlijk advies. Ik kijk goed naar wat bij je past en hoe jij het mooist voor de dag kan komen. Ook vind ik het belangrijk dat je zelf het kapsel makkelijk in model kan brengen de volgende dag. Hierbij geef ik je natuurlijk de juiste tips en tools.

Het allerleukste aan mijn vak vind ik het ‘nog mooier’ maken van mensen! Want hoe heerlijk is het als je met een frisse coupe, nette nagels, “getemde” goedverzorgende ( die je na een afspraak ook zelf kunt verzorgen en “temmen” ) Krullen! of met een getrimde baard de deur uit gaat. En dat terwijl we een gezellig praatje maken en genieten van een heerlijk bakkie koffie of thee.

Mag ik jou weer een stukje mooier maken?

Boek dan snel je afspraak via: 

Boek nu!

After CURLSYS® Haircut

Afbeelding 3 van 18

Kijk voor meer foto’s op onze instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.