Team

Ons team

Marlitha Klaver – Eigenaresse, en beschikt over de certificaten Kapster, Barbier, Brow- en Nagelstyliste. 
Daphne Visser – Beschikt over de certificaten Kapster en Brow- en Nagelstyliste.  
Maud Dekker – Staigiare voor de Kappersopleiding.
Goedendag,

Ik ben Marlitha Klaver, eigenaresse van Kapsalon Marlitha,

Weet je nog dat ze op school altijd de vraag stelde wat wil jij later worden? Ik wist van jongs af aan al dat ik later kapster wilde worden. Na mijn kappersopleiding ben ik ruim 5,5 jaar geleden van start gegaan met mijn eigen kapsalon. In deze jaren heb ik ook meerdere opleidingen gevolgd om in de kapsalon een ruim aanbod te kunnen bieden. Zo heb ik de opleiding tot barbier, nagelstyliste, browstyliste en ook visagiste gevolgd. De afgelopen jaren heb ik de kapsalon dan ook uitgebreid met een brow and lash studio, een barbershop en een nagelstudio. Ook nu zit ik zeker niet stil, want om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen volg ik regelmatig leuke cursussen en trainingen. 

Maar het allerleukste aan mijn vak vind ik het ‘nog mooier’ maken van mensen! Want hoe heerlijk is het als je met een frisse coupe, nette nagels, mooie wimpers en wenkbrauwen of een getrimde baard de deur uit gaat. En dat terwijl we een gezellig praatje maken en genieten van een heerlijk bakkie koffie of thee. 

Om iedereen goed van dienst te kunnen blijven is de kapsalon inmiddels uitgebreid met twee leuke collega’s.

Mag ik jou weer een stukje mooier maken?

Boek dan snel je afspraak via: 
Boek nu!
Hii,

Mijn naam is Daphne Visser, 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Oterleek en woon nu in Alkmaar. Marlitha en ik kennen elkaar van de opleiding tot kapster. Vervolgens hebben we ook samen de opleiding tot nagelstyliste gevolgd. Daarnaast hebben we altijd contact met elkaar gehouden en deden we ook elkaars haar knippen en kleuren. 
Ik heb 6 jaar in een andere kapsalons gewerkt, maar kwam er achter dat vijf dagen knippen voor mijn schouders te zwaar is. Ik ben toen iets heel anders gaan doen, maar kwam er toch achter dat ik het kappersvak miste. 
In de drukke periodes vroeg Marlitha mij al om bij te springen, zo was ik er al voor de kerst, na de 1e lockdown en ook na de 2e lockdown. En toen wist ik het zeker, ik miste het kappersvak en ik wilde graag weer in een kapsalon werken. Marlitha vroeg toen of ik niet een paar dagen bij haar in de kapsalon wilde komen werken. En zo geschiedde, nu heb ik een top combinatie van een paar dagen werken in een kapsalon en daarnaast in de winkel bij Bakker Bart. Waardoor ik weer enorm geniet van het uitoefenen van mijn geliefde kappersvak! 

Mag ik u binnenkort weer voorzien van een mooie kleurtje, frisse nagels of strakke wenkbrauwen? 
Boek dan nu uw afspraak bij mij!

Tot Snel

Daphne
Boek nu!
Hallo Allemaal, 

Mijn naam is Maud Dekker en ik ben 16 jaar oud. In september ben ik begonnen met de kappersopleiding op het Horizon College in Heerhugowaard.   
Ik zit dus in het 1e jaar van mijn opleiding en tot nu toe vind ik dit erg leuk! 
Voor mijn opleiding moet ik stage lopen bij een kapsalon en Kapsalon Marlitha is daarvoor een ideale plek. Het leuke aan Kapsalon Marlitha vind ik dat de kapsalon gevestigd zit op een boerderij. Dit voelt voor mij erg vertrouwd, aangezien ik ook opgegroeid ben op de boerderij. 

Ik hoop dat ik veel kan leren van Marlitha en Daphne.

En wellicht kan ik u op termijn ook voorzien van een fris kapsel!
🐶Ik ben Pip,

Ik ben een Shih tzu en ik huppel graag in de rondte door de kapsalon. 
Als jij wat lekkers krijgt in de kapsalon, kom ik altijd even kijken of je niet toevallig wat voor mij vallen laat.  Ook ben ik gek op kids, even lekker kroelen of spelen daar maak je mij blij mee! Ohja en soms doe ik ook verstoppertje met legoblokjes, maar dat mag niet van Marlitha. 

Pootje van Pip!